Senin, 05 Maret 2012

CARA NGGAWE GEDANG GORENG COKLAT KEJU


Bahan-bahane:
1.Gedang kepok abang, kurang luwih 10 iji
2.1 1/2 liter minyak goreng
3.Tepung trigu 
4.1/4 sdm uyah
5.250 ml banyu putih
6.20 gram gula pasir
7.Keju
8.Coklat

Cara nggawene:
1.Iris gedang sakselera
2.Campur tepung trigu,uyah,banyu putih, karo gula pasir terus dikocok
3.Celupna gedang nang bahan-bahan miki
4.Panasna minyak gereng nang wajan
5.Angger wis panas goreng gedang sing wis di celupna. Ati-ati aja sampe geseng
6.Dang wis mateng dintas
7.Dolohna coklat karo keju nang nduwure gedang kuwu
8.Dipangan dang esih panas
9.Selamat nyoba

Tidak ada komentar:

Posting Komentar